D'n Anonieme

Deze rubriek vertelt iedere maand over een onzichtbare vrijwilligerstaak binnen de club. Werkzaamheden of activiteiten die niet gezien worden, maar die onvermijdelijk en noodzakelijk zijn. Mensen die zich niet graag op de voorgrond plaatsen, maar die ongezien een sleutelrol vervullen.

D’n Anonieme – Contributie-inning Sandra en Ton

18 april 21:00  Iedereen kent de blauwe enveloppen die rond deze tijd in de brievenbus vallen. Een heel netwerk van deskundigen zorgt ervoor dat de gelden van het rijk netjes betaald worden.meer »

471x gelezen

Inlooptraining - Voetbal je mee?

30 augustus 11:45  Op woensdag 2, 9 en 16 september worden er bij de voetbalverenigingen Excellent, SVS en Westerbeekse Boys inlooptrainingen georganiseerd. Tijdens deze training willen wij de kinderen op spelenderwijs kennis laten maken met voetballen. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij ontvangen meer info over onze verenigingen en kunnen een kijkje nemen bij de training. De training begint om 18:15 uur en zal ongeveer een uurtje duren. Locatie: Het domein in Oploo.meer »

273x gelezen

Quarantaine Challenge 4

19 april 12:00  Vandaag is het al weer tijd voor challenge 4. Dit keer komt de voetbal er niet aan te pas. Challenge nummer 4 is namelijk t-shirts aantrekken. Probeer zo veel mogelijk shirtjes aan te trekken binnen 1 minuut. Ga jij ook voor de ster challenge? Doe de challenge, deel het filmpje in de teamapp als bewijs en verdien zo punten voor het klassement. Succces!!!meer »

421x gelezen

Excellent Quarantaine Quiz-verslag

5 april 9:15  Excellent Quarantaine Quiz-verslagmeer »

654x gelezen

D'n Anonieme: “Oorstrelend” – Chris van Duijnhoven / Bram Fransen

20 maart 20:00  Het is nogal eens feest in de kantine. Een overwinning wordt gevierd of een nederlaag wordt weggespoeld. Er is altijd wel een rede te vinden om te blijven hangen. Een plaats voor jong en oud. Er wordt druk gepraat en gelachen. En over al dat geroezemoes ligt een muzikale deken.meer »

847x gelezen

D’n Anonieme 8. Alfons Kuijpers

16 oktober 19:00  Verse ballen Het laatste balletje op het Domein wordt eind mei getrapt en in de rekken gelegd. Sommige uitgeslapen spelers valt het op dat het niet meer de beste ballen zijn. Echter weinigen staan er bij stil dat in augustus alle ballen weer in prima staat zijn, zo goed als nieuw, of beter gezegd, vele ballen zijn nieuw. Raar eigenlijk dat dit als vanzelfsprekend aangenomen wordt. meer »

1379x gelezen

D'n Anonieme 6: “Lijnen en nog veel meer” – Pieter Manders

5 mei 0:00  Het lijstje met nog niet genoemde anonieme vrijwilligers is nog lang en eigenlijk was dit stukje voor later gepland, maar..........wie schetst mijn verbazing op zondag morgen , de dauw is net opgetrokken. Een bekende in een overall, je ziet hem net lopen achter op veld één, ver weg van de wedstrijd op veld twee. Twee dagen al de regeninstallatie aangehad. Dat moet want aan het veld moet niet te hard zijn. meer »

924x gelezen

D'n Anonieme 5: “Alle ballen verzamelen!” - Toon de Bruijn

8 april 9:00  Geliefd zijn de voetballers met een hard schot. Vaak mogen ze de vrije trappen op doel nemen, en nog vaker proberen ze te scoren met een afstands schot. meer »

1039x gelezen

D’n Anonieme 4: “Met het bord op schoot” - Twan Thomassen

2 maart 22:30  Het is nog steeds een gezegde; Zondag om 19.00 uur Studio Sport , eten in de kamer voor de TV met het bord op schoot. Waarschijnlijk zal dit nog het geval zijn in veel huishoudens. Echter steeds meer hoor ik dat er tegenwoordig de laptop naast het bord staat.meer »

800x gelezen

D'n Anonieme 3: "Hoe zat het ook al weer" – Henny Lenkens

27 januari 16:15  Hoogoplopende meningsverschillen tijdens verjaardagsfeestjes of in het café bestaan al lang niet meer. Even goochelen, de één heeft gelijk en de ander ongelijk, geen discussie meer.meer »

1014x gelezen

D’n Anonieme 2: "Kabouterwerk..............?" – Sjef Janssen en Freek Verstralen

21 december 16:45  Wie kent het liedje niet van Acda en de Munnik “Zo groen als gras”.......zaterdag was de mooiste dag van de week..................voetballen met je vrienden................... het nieuw oranje.......meer »

869x gelezen

D'n Anonieme 1: “Stinkende trainingshesjes” - Antoinet van de Stoel

25 november 19:00  Nieuwe terugkerende rubriek op de Excellent site: “D’n anonieme”. Deze rubriek vertelt iedere maand over een onzichtbare vrijwilligerstaak binnen de club. Werkzaamheden of activiteiten die niet gezien worden, maar die onmisbaar en zelfs noodzakelijk zijn. Mensen die zich niet graag op de voorgrond plaatsen, maar die anoniem een sleutelrol vervullen binnen de club.meer »

1281x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!