D'n Anonieme

Deze rubriek vertelt iedere maand over een onzichtbare vrijwilligerstaak binnen de club. Werkzaamheden of activiteiten die niet gezien worden, maar die onvermijdelijk en noodzakelijk zijn. Mensen die zich niet graag op de voorgrond plaatsen, maar die ongezien een sleutelrol vervullen.

D’n Anonieme – Contributie-inning Sandra en Ton

18 april 21:00  Iedereen kent de blauwe enveloppen die rond deze tijd in de brievenbus vallen. Een heel netwerk van deskundigen zorgt ervoor dat de gelden van het rijk netjes betaald worden.meer »

441x gelezen

Inlooptraining - Voetbal je mee?

30 augustus 11:45  Op woensdag 2, 9 en 16 september worden er bij de voetbalverenigingen Excellent, SVS en Westerbeekse Boys inlooptrainingen georganiseerd. Tijdens deze training willen wij de kinderen op spelenderwijs kennis laten maken met voetballen. Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij ontvangen meer info over onze verenigingen en kunnen een kijkje nemen bij de training. De training begint om 18:15 uur en zal ongeveer een uurtje duren. Locatie: Het domein in Oploo.meer »

236x gelezen

Quarantaine Challenge 4

19 april 12:00  Vandaag is het al weer tijd voor challenge 4. Dit keer komt de voetbal er niet aan te pas. Challenge nummer 4 is namelijk t-shirts aantrekken. Probeer zo veel mogelijk shirtjes aan te trekken binnen 1 minuut. Ga jij ook voor de ster challenge? Doe de challenge, deel het filmpje in de teamapp als bewijs en verdien zo punten voor het klassement. Succces!!!meer »