Woordje vooraf

Voorheen kregen de jeugdleiders van Excellent jaarlijks een leidersmap vol met informatie aangeboden. Vanaf het seizoen 2016/2017 willen we deze informatie digitaal aanbieden via de website van Excellent. De informatie die hier voor de leiders beschikbaar is bestaat uit nuttige informatie, tips en over het reilen en zeilen als jeugdleider binnen voetbalvereniging Excellent.

Daarnaast staan er op onze internetsite de meest actuele informatie en nieuwsberichten te vinden. Ook afgelastingen en wedstrijdwijzigingen worden hierop geplaatst. Het is daarom zinvol, om regelmatig deze site te bezoeken.

Mocht een jeugdleider ondanks deze informatie nog vragen hebben, dan kan uiteraard contact opgenomen worden de Commissie Wedstrijd- en Trainingscoördinatie

Met vriendelijke groet,

Commissie Wedstrijd- en Trainingscoördinatie

Peter van den Bogaart, Luuk Bongers, Timo Cornelissen, Ursela Verberk en Carla Verhoeven